Kdy a jak aplikovat Streptokill

Kdy aplikovat?

Ze zkušeností pacientů lze sformulovat stručnou odpověď: Čím dříve, tím lépe a vždy v dostatečné kvantitě. Co nejdříve, jakmile máte nepatřičný pocit v krku. Včasná aplikace je velmi důležitá, i proto je Streptokill dodáván v cestovním balení, aby se dal jednoduše nosit při sobě.

1.   2-4 střiky pětkrát až dvacetkrát denně na postižená místa v hrdle, tzn. že je možné aplikovat i několikrát za hodinu.Vzhledem k tomu, že je STREPTOkill 100% přírodní produkt, na který nevzniká rezistence, je především v akutních případech možná a ze zkušeností pacientů i běžně využívaná ještě častější aplikace i aplikace s vyšším počtem vstřiků. Z mnoha zkušeností dokonce vyplývá, že byla častá aplikace s vyšším početem vstřiků zcela zásadním faktorem.
2.  Vždy po jídle, pití a ranním a večerním čištění zubů.
3.  Před spaním.
4. V noci jen pokud se vzbudíme, tzn. nedoporučujeme budit se budíkem, abychom aplikovali uprostřed noci a toc. hledem k tomu, že je nevhodné spánek uměle přerušovat.
5.  S aplikací je možné začít i v době, kdy jsou užívána antibiotika.

Číst víceMéně

Jak aplikovat?

Vždy v dostatečné kvantitě, tzn. 2-4 vstřiky na postižená místa v hrdle. Ale možné je i více. U dětí vzhledem k malému hrdlu postačí naopak zpravidla méně vstřiků.
1.   Stříknutím přímo na krční mandle, za pomocí ústního aplikátoru. Po vstříknutí je v každém případě dobré polknout, aby se Streptokill na mandlích rozprostřel.
2.  Po delším spánku můžeme Streptokill použít k vykloktání. Za tímto účelem vezměte malou skleničku, otočte ústní aplikátor směrem dolů do skleničky a Streptokill do skleničky 20x stříkněte. Potom do skleničky přidejte jednu kávovou lžičku vody, čímž zajistíte optimální zředění a následně vykloktejte. Po vykloktání je ovšem přesto vhodné aplikovat i neředěný Streptokill vstříknutím přímo na mandle.

Při přípravě roztoku ke kloktání Streptokill neotevírejte, ale potřebné množství odstříkněte skrze aplikátor. Otevřením lahvičky by mohlo dojít ke zvýšené oxidaci části účinných látek a zbytečné ztrátě části jejich vlastností.

Číst víceMéně